Ändrad den Tue, 05 Dec 2023 vid 04:21 PM

Programvarurelease 5.4.0

Introduktion

Ferroamp strävar efter att kontinuerligt förbättra systemets prestanda och funktionalitet i EnergyHub-systemet för att öka de värden och fördelar som systemet skapar för våra kunder.

Påverkade produkter:

Alla produkter producerade från Januari 2024 kommer ha mjukvara 5.4.0 installerat och det gäller följande produkter:

• PH00177 EnergyHub Wall 7 kW
  • PH00205 EnergyHub Wall 14 kW
  • PH01106 EnergyHub Wall 21 kW
  • PH01105 EnergyHub Wall 28 kW
  • PH00798 EnergyHub XL 21 kW modul
  • PH00030 EnergyHub XL 28 kW modul
  • PH00413 Display 19”

Mjukvara 5.4.0 kommer att börja rullas ut på redan installerade system under vintern 2023/2024.

Ändringar

Hela EnergyHub-systemet

Elbilsladdning

• Förbättrad integration mot Charge Amps HALO
  • Uppdaterad integration mot ny mjukvaruversion från CTEK.

Solar String Optimizers (SSO:er)

Energy Storage Optimizers (ESO:er)

Mjukvara för ESO:er är nu uppdaterad till 0.8.3 som inkluderar:

• Förbättrad hantering av låg celltemperatur i batterier
  • Regelbunden automatisk batteriunderhållsfunktion introducerad. Läs mer här.

Mätning och kommunikation