Ändrad den Wed, 17 Jan 2024 vid 01:17 PM

Hur gör jag för att pausa eller stänga av tjänsten Flex Batteri?

Svar:

Om du under en period vill prioritera annan användning av batteriet än stödtjänster behöver du inte pausa tjänsten. Om du ändrar SoC-värden eller ställer in begränsningar av import och export går dessa inställningar före stödtjänsterna och din anläggning kommer inte att ingå i de bud som läggs på marknaden. När du vill vara med igen är det bara att ändra tillbaka.

Om du helt vill avsluta tjänsten säger du upp den hos Varberg Energi.

Vi vill ständigt förbättra innehållet i Kunskapsdatabasen och uppskattar därför om du lämnar feedback på våra artiklar. Finns all information du behöver, är det något som borde förtydligas eller saknas information som skulle underlätta installation eller användning av Ferroamp-systemet i allmänhet?  Feedback lämnar du genom att svara på om artikeln var till hjälp nedan.

Om du behöver komma i kontakt med Ferroamp för teknisk support eller frågor om systemet gör du detta genom att skapa ett ärende här.